The best improv in town since 1998

The Lunatics Improcomedy

The Lunatics zijn al 20 jaar een vaste waarde in de impro binnen en ver buiten Gent. Bij The Lunatics draait het allemaal rond snelheid, verrassing en comedy. Ze overtreffen hoe dan ook je stoutste, meest onnozele of zelfs je eerder aangebrande verwachtingen. The Lunatics springen onvoorbereid op het podium en maken er op basis van uw suggesties on the spot een avond van om niet snel te vergeten.

Waar en wanneer?
Lievelingen zeg mij waar en wanneer!
Veel en overal!
The Lunatics hebben enkele vaste speelplekken in Gent, Antwerpen en Leuven. Daarnaast trekken ze het hele land door op zoek eeuwige roem, een gulle bulderlach en de warmte van een publiek.
The Lunatics
The best improv in town since 1998
The Lunatic Comedy Club is een van oorsprong Gents improcomedy- en comedycollectief, opgericht op 27 mei 1998. Het collectief stond mee aan de wieg van de stand-upcomedy en het improvisatietheater in Vlaanderen. Zij verzorgden als eerste op structurele wijze optredens en publiek voor debuterende en beginnende comedians.
Improcomedy
Qué es eso?
The Lunatics zijn een improcomedy team. Maar wat is dat eigenlijk? Wat doen The Lunatics dan precies?
Workshop
Teambuilding, nood aan communicatieskills of gewoon interesse om ook impro te spelen? The Lunatics geven privé en instap workshop voor iedereen die dat wil.
Op je podium
The Lunatics op je podium? Dat kan, wij spelen graag en veel, ontdek er hier alles over!
NulTV
The Lunatics hebben een avondvullende theatershow. In Navolging van ``Te lui en niet bekend genoeg``, ``La Guerre Belge`` en ``The Lunatics improcomedy XL`` is er nu NulTV. Wij hebben daar zelfs een pagina voor!