NulTV

Een hele avond humor op je scherm. Zappen van grap naar pointe en via de rode knop on the spot suggesties geven. Klinkt dat als de perfectie televisieavond? Stay tuned voor de passage van The Lunatics met hun theater-tv-zender NulTv! Aangezien de licenties voor nieuwe televisiezenders op jouw Digibox  allemaal op waren, brengen zij dit interactief tv-kanaal naar een cultureel centrum in jouw buurt.

Wat mag je verwachten? Een show vol toeters en bellen, waarin niets vooraf vaststaat. Jij kiest over wat het tv-theater-programma van die avond gaat! Leuker dan het gemiddelde belspelletje. Met grappige sterren op de podiumvloer. En waar alles verrassend live is. Een beetje zoals Eurosong. Zonder reclame, behalve als jij daar naar vraagt natuurlijk. Impro-comedy wordt steeds populairder, en dat is volgens ons volledig terecht. Elke avond is een hilarische en unieke opeenvolging van verrassingen, want je weet natuurlijk nooit vooraf wat het publiek de improvisatoren zal toewerpen als suggesties.

The Lunatics zijn ondertussen al 15 jaar een vaste waarde in de Vlaamse impro-wereld. Gespecialiseerd in improvisatietheater, waar snelheid, grappen en verrassingen voorop staan. Op basis van jouw aanwijzingen, bouwen The Lunatics een onvergetelijke avond uit.

Achter en voor de schermen van allerlei populaire tv-programma’s werken bijna standaard enkele Lunatics mee en ook in het theater hebben ze al meer dan hun strepen verdiend. Kom deze aflevering tophumor dus zeker checken!